divendres, 24 de febrer del 2017

AVENC DEL BOSC, TIVENYS.

Aquest diumenge volem desconnectar una mica dels barrancs, així que decidim fer una mica d'espeleo, com estem un pèl rovellats anirem a l'Avenc del Bosc, és un bonic avenc del terme de Tivenys.

No busqueu la topografia, doncs no existeix, si voleu informació, la trobareu a espeleoindex.





dimarts, 14 de febrer del 2017

CURS DE BARRANCS.

Tornem amb el curs de barrancs, aquest cop tenim programats el barranc de la Vallfiguera i el barranc de Volendins.


El dissabte decidim fer la Vallfiguera tot i que donava una mica de pluja hem tingut sort el dia va ser perfecte ni fred ni pluja, el barranc està com sempre un re-equipament no estaria mal.

La marmita vam fer un guiat, així fem practicar al grup una mica més, la sortida com sempre.
 

El diumenge Volendins al pàrquing vam estar a punt de plegar sort que les ganes podien més, el vent del principi era una mica desesperant, però després del segon ràpel millorava i tot el barranc perfecte.




dimarts, 7 de febrer del 2017

COVA CONILL.

Aquest diumenge tenim sortida amb els companys nous del nostre grup, Josep i Marc, tant un com l'altre no havien fet mai espeleo i com últimament estem un pèl enfeinats amb el curs de barrancs hem decidit fer una pausa per poder gaudir d'aquesta petita cavitat.

Nosaltres també feia dies que no entràvem a cap cavitat i també hem gaudit un munt, ells ja han sortit dient que volen fer de tot i que quin material necessiten, a poc a poc anem ampliant el grup, ja els hem dit que els anirem afegint a les sortides així en poc temps estaran a bon nivell.


dijous, 2 de febrer del 2017

SEGUIM AMB EL CURS DE BARRANCS.

Aquest dissabte i diumenge tornàvem a tindre el curs de barrancs, com la meteorologia no ens deixa pujar al port decidim canviar els barrancs.

Aquest cop o hem encertat els dos barrancs que hem escollit van perfectes d'aigua.

El dissabte pugem a la capçalera del clot de l'hospital i des del coll ventós ja veiem la cascada de 30 força plena, la sorpresa és trobar més aigua al clot, que a baix al barranc de Lloret, tot i que no ens podem queixar l'hem fet quasi tot amb salts.



El diumenge decidim provar sort amb un barranc de la Sénia, la sorpresa és trobar neu i no poca a cotes no massa altes, aquest porta aigua de desgel i és difícil trobar-lo així, no cal dir com hem gaudit tant els monitors com els cursetistes, aquests hi han treballat força, i a més hem afegit un al·licient al curs, que és fer cada sortida un responsable dels cursetistes del barranc a practicar, on haurà de buscar la informació, la topo, triar les cordes, repartir el material, etc.