diumenge, 29 d’octubre del 2017

BARRANCS PER BENASQUE.

Cap de setmana "mogudet" pels Pirineus Aragonesos, fent barranquisme en ple mes d'octubre. Partim d'Ulldecona -Tortosa a la recerca de Marc d'Horta i cap a Lleida a la recerca de Piotr.


Una vegada tots junts, decidim atracar el Mercadona a la recerca de provisions, les quals se'n van anar de les mans jejeje... i direcció Benasque.
Víctor quasi para el Discovery per caçar un javalí que estava a la cuneta a la recerca d'emocions fortes. En arribar a l'apartament, ens alimentem bé i al sobre que demà serà un dia llarg.


Decidim fer el barranc d'Eriste trams III i IV. Dissabte de matí: Fa tant de fred, que no ens podem ni aixecar!! Prrr... El cotxe de Piotr fa "l'amago" i ens dóna el primer ensurt del dia però al final es posa en marxa. Ens dirigim a fer el cafè de rigor abans de començar el barranc i en baixar del cotxe de Víctor veiem com una cascada de gasoil xorra a tota pastilla. Adéu barrancs... Però no, cal recordar que som homes de recursos i les manetes de Víctor ho acaben arreglant. Per fi arranquem, de veritat i veiem que podem fer els dos trams "Guaiii".


Per a la gent autòctona és poc caudal però per a nosaltres està més que bé. Ens passem tot el dia dins el barranc i gaudint moltíssim, tobogans, ràpels i salts a sac.


Acabem i cap amunt a buscar els cotxes. Mentrestant, Marc i jo fem un polispast, estenem els neoprens i el material, just al costat de la carretera on tota la gent se'ns queda mirant bastant sorpresos jejeje una jornada intensa.


Ens fotem un sopar de mega campions híper calòric i a dormir que estem tots K.O. Diumenge decidim fer el barranc del Liri, no tan llarg però divertit, moltes cascades i ràpels seguits! Acabem a bon hora, ens donem les mans pel bon cap de setmana viscut i cap a casa, ja pensem en la pròxima aventura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada