dilluns, 17 d’octubre del 2016

DIA D'EXPLORACIÓNS.

Aquest diumenge sortim a revisar uns forats que va trobar el nostre explorador oficial de Dinàmic (Joan Ramírez). Els forats estan per la zona de la Font del Fangar, aquesta es troba a la carretera entre Xerta i Prat de Compte.

El primer que localitzem és l'avenc de Mordor, el nom el posem perquè des de l'entrada veiem la torre de l'aigua al fons i pareix la torre del Mordor, aquest es força estret, així que amb una bona desobstrucció i obrim el pas als més gatereros, al fons queda una continuació força estreta però ja és impossible, el forat té força corrent d'aire però com la zona on es troba està plena d'estretes esquerdes, creiem que és l'aire que entra per una d'aquestes.



Després sortim a buscar les coves del Fangar, aquestes són dos coves que creiem es comuniquen entre blocs encara que no hem vist res evident, el més curiós de les coves és que hem trobat un antic Arnes de suro amb les inicials NV, que servia per guardar les abelles i la mel, cosa força curiosa el seu bon estat de conservació.



Quan ja havíem acabat l'exploració ha sortit un altre avenc entre uns blocs, l'Avenc dels Dropos, li hem ficat aquest nom perquè amb les punxes que portàvem al cos ja no volíem anar a revisar-lo, però al final hem instal•lat una corda i Edu a fet una petita exploració que a acabat amb un caos de blocs amb força mal estat i un pou de 10 metres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada