dilluns, 29 d’agost del 2016

AVENC DEL PUJADOR DEL PI.

Tercer dia d'exploració a l'avenc del Pujador del Pi, aquest cop reunim un grup de quatre: Arla, Edu, Josep i Marcos.

La pujada asta l'entrada amb la calor i l'extra de material a estat molt dura, aquest cop portem de tot volem fer un atac en tota regla.



Comencem, substituint els multi monti per parabolts inox i doblem els ancoratges als pous petits on l'altre cop sols en vam ficar un, també portem corda per deixar-la fixa, així no caldrà desinstal•lar per la pròxima.

Aquest cop portem la makita amb les bateries pirates que per cert van de conya inclús crec que hem fet més forats que amb les originals, si no en descompto, amb dos bateries hem arribat a fer 17 forats de mètrica 10.

Anem baixant re equipant fins a arribar a la profunditat que ens vam quedar, aquí ens espera un pas estret, però es passa, després la diaclasa es torna a obrir i ens desplacem una mica amb la corda per evitar la caiguda de pedres, però seguim sense veure el fons, les xemeneies les perdem de vista, no veiem ni el sostre ni el fons .......jejeje.



Baixem força estona i per fi arribem a un bloc encastat on es veu el fons, quina sort ja no ens queden xapes per ficar, esquivant un fort fregament i fent oposició rapelant toquem el fons, no tenim res per equipar, ni cap natural per poder utilitzar.

La zona es troba tancada de blocs, fent rampa entre blocs veiem continuació però per aquí no passem, decidim remuntar on en vist una finestra on podríem passar, mirem i si per aquí podrem baixar però aquest cop no, així a ull i tirant per baix creiem estem a uns 100 metres de profunditat i encara quedarà per baixar per la finestra haver-hi que surt.





CONTINUARÀ........


3 comentaris: