dilluns, 20 de juny del 2016

BARRANCS LLECH I TAURINYA.

Inaugurem la primera sortida del calendari d'activitats del club en bona nota.

Aquest cap de setmana tenim la primera sortida del calendari, el lloc elegit França a la zona del Canigó, aquest cop volem fer el dissabte el barranc del Taurinya i el diumenge el barranc del Llech.

El temps ha fet que fem un petit canvi al final, com el temps diu que plourà decidim fer el Llech el dissabte, aquest és més ràpid de baixar si la cosa es torna lletja.





El dissabte ens llevem d'hora doncs el Llech és força freqüentat, la nostra sorpresa és no trobar a ningú ni davant ni darrere, estem de sort, el barranc va perfecte entre el verd i el vermell de la balisa de la rentadora.

Aquest cop nosaltres som 8, els salts i tobogans van molt bé d'aigua això fa que agilitem el descens, el dia és mantén sense pluja i anem més relaxats en sortir el sol.

Informació: la balisa de nivell d'aigua de l'entrada del barranc ha desaparegut.





El diumenge anem al Taurinya, aquest té una aproximació un pèl complexa i un retorn força embolicat.

Nosaltres optem per la via ràpida, combinació de vehicles, aquest cop som 13, s'uneixen més companys, el dia és força fresc i l'aigua de desgel estava molt freda, el barranc no és tan bo com esperava, però té moments divertits i cascades força bones, la ultima de 42 metres és divertida amb el canvi d'instal•lació.

Aquest barranc perd encant per les parts mortes entre ràpels, tot i això amb aigua guanya nota, el retorn és força perdedor encara que nosaltres en estar atents no hem tingut massa embolicades.



LA MILLOR FOTO DE LA SORTIDA, EL GRUP.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada