dijous, 5 de maig del 2016

SORTIDA DE BARRANCS.

Aquest cap de setmana, decidim fer una escapada per la zona de Guara, la nostra intenció és fer el Barranc del Mascùn el dissabte i La Portiacha i El Fornocal el diumenge.

Aquest cop som un grup força nombrós: Piotr, Magda, Edu, Josep, Marc, Joan, Ivan i Xusa.

El dissabte ens aixequem i està plovent, estem a punt de canviar de barranc però decidim tirar endavant, tenim algunes escapatòries mirades per si va molt fort, arribem a la capçalera el Saltador de las Lañas.

No creiem que estigué tan fort però prendrem precaucions per si de cas, la zona més perillosa és el pozo negro, no tenim cap problema, seguim el barranc amb el seu retorn un pèl dur, aquí sortint tenim un petit accident una torçada de turmell, però amb força de voluntat i coratge sortim pel nostre propi peu, ara toca sopar i descansar.



El diumenge teníem pensat fer Portiacha primer i Fornocal després, ja no som els d'abans, els patxarans de la nit han fet que fem sols el Fornocal.

Aquest barranc, és força divertit amb els seus meandres estrets, això si força gent però molt bon ambient.

El grup perfecte, els barrancs perfectes, els patxarans perfectes i el pa i la llonganissa de javalí portada per Marc una meravella, ja tinc ganes de muntar la segona escapada.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada