dijous, 19 de novembre del 2015

INICIACIÓ ESCALADA KINDERS.

Aquest dissabte vam anar a la zona d'escalada de la Nevera al Montsià perquè les menudes del club fessin els seus primers passos al món de l'escalada.

Després d'unes quantes explicacions ens vam posar a la paret i la sorpresa va ser l'agilitat en buscar les preses per part de la més menuda.


D'aquí en endavant anirem repetint sortides com aquesta per anar animant als nous vinguts.




dimarts, 17 de novembre del 2015

BARRANC DEL REGATXOL.

Aquest diumenge decidim fer les Gúbies del Regatxol, sabem que porta una mica d’aigua i que els seus tolls tindran l’aigua clara.

Sortim un bon grup, aquest cop som: Edu, Fèlix, Ivan, Víctor, Joan i Xusa.

La pista es troba força destrossada per la llevantada, trobem que no es pot passar per un gran forat al mig de la pista, aquí toca caminar, però és poca estona.

Com sempre és un barranc molt bonic i el ràpel el més espectacular seria una passada sempre amb aigua.

Les instal•lacions estan un poc velles i els cordinos del passamà un pèl deteriorats però no portem res per substituir, a la pròxima.





dimarts, 10 de novembre del 2015

BARRANC RACÓ DE LES OLLES.

Aquest diumenge volem fer algun barranc i així aprofitar la llevantada que va caure al principi de setmana.

El barranc és un dels típics de Beseit el del Racó de les Olles que amb l’aigua neta és força divertit.

Aquest cop som força gent: Edu, Marc, Josep, Fèlix, Víctor i Xusa, la pujada és còmoda però pesada ja la recordava una mica fotuda però bé al nostre pas l'hem pujat, el barranc portava aigua de l’afluent fins més o menys a la meitat, després desapareix, les instal•lacions estan força degradades i velles, inclús alguna amb poc criteri d’instal•lació però el ràpel llarg el més bonic es troba prou bé, les altres instal•lacions estarien per re equipar de nou amb materials millors.