dimarts, 30 de juny del 2015

SORTIDA FAMILIAR AL CANALETES.

Molts cops quan sortim de casa deixem a les nostres famílies un pèl abandonades, aquest diumenge volem estar amb ells i que també gaudeixin de les nostres activitats de muntanya.

Comencem el dia, reunim os per esmorcar al bar de la Venta del Rome, som un bon grup 25 entre petits i grans, després anem a llogar els neoprens i al barranc, els menuts estan a tope, amb els salts i tobogans, tindrem un bon futur amb aquesta tropa.



Quan acabem del barranc sortim ràpid a dinar, perquè a les 17 hores, hem quedat amb Montsport per anar al parc multi aventura, aquest l’han inaugurat aquest any, les tirolines i el tir amb arc han estat tot un èxit i els menuts ja volen repetir, els grans ja estem rebentats, quedem per fer un refresc a la plaça d’Horta, doncs el caloret i l’energia dels menuts ens ha destrossat, esperem repetir l’experiència molts cops, tant menuts com grans ja en tenim ganes.






dilluns, 22 de juny del 2015

BARRANCS CURTS.

Aquest diumenge, volem fer alguna cosa en plant tranquil, decidim anar a Beseit per fer dos barrancs facilets i curts d’horari.

Aquest cop som 4: Ivan, Fèlix, Xusa i recuperem a Joan que estava de baixa.

El primer barranc fem el Garrigons doncs a la pujada el sol pica i al matí es puja millor, les instal•lacions muntades per Skpat estan perfectes.




El segon fem el dels Massets de Lino, aquest és va re equipar per nosaltres, farà uns anys amb parabolts i xapes inox, aquest cop hem deixat un altre parabolt i una placa amb anella al penúltim ràpel aquest tenia una pedra on la corda es quedava enredada, les instal•lacions estan correctes també.




diumenge, 14 de juny del 2015

COVA CONILL, RE-EQUIPAMENT AMB QUÍMICS.

Com ja vam comentar el diumenge passat, estàvem reequipant el passamà i el pou de la cascada amb tensors inox químics, aquest diumenge hem tornat per revisar les instal•lacions i treure tota la ferralla deteriorada.

Aquest cop hem portat una radial amb bateries per agilitar la feina, la cavitat queda força neta i la nova instal•lació més còmoda i segura.

Al passamà hem ficat quatre tensors inox de Fixe i un tensor amb doble anella inox de Fixe.

Al pou de la cascada per accedir a la via vella, hem instal•lat dos tensors units amb cadena i doble anella inox de Fixe.

I a la capçalera del pou de la via nova, hem instal•lat dos tensors units amb cadena i doble anella inox de Fixe.

Per nosaltres donem per finalitzat el reequipament, i esperem que no serà l’últim doncs molts avencs dels ports tenen instal•lacions ja molt velles que necessiten una bona repassada.





dilluns, 8 de juny del 2015

COVA CONILL.

L’ultima vegada que va visitar aquesta cova vam trobar els ancoratges molt degradats pel temps i alguns de nous mal instal•lats, aquell dia va decidir que podríem re equipar la cavitat.

Aquest cop tornem a ser un bon grup, així que decidim fer tres grups alguns dels nostres companys no han visitat la cova sencera i altres no han estat mai a la part nova.

El primer grup Víctor i Isma visiten la part vella primer, perquè Isma no havia estat mai i Víctor li fa de guia.

El segon grup Edu i Fèlix instal•len el pou del llac i visiten la part nova, després els dos grups es reuneixen i decideixen visitar tota la cavitat.

El tercer grup: Mari, Ainoha, Ivan i Xusa es queden preparant el material per poder començar amb el re equipament.

A la cascada de la part vella hem ficat un ancoratge químic amb cadena i doble anella, al pou del llac he fet un passamà amb químics i al pou del llac per accedir a la part nova hem instal•lat un altre ancoratge químic amb cadena i doble anella.

Cal destacar que els químics no estan revisats i el passamà encara no es troba muntat, aquest pròxim diumenge tornarem per revisar tots els tensors químics i muntar els passamans, també farem neteja de la ferralla degradada.








dilluns, 1 de juny del 2015

AVENC DE SABARIN O COVA DE L’ORGUI.

Aquest cop farem sortida d’espeleo, i així poder deixar assecar bé els neoprens, som 9: Ivan, Edu, Isma, Víctor i Xusa per entrar a la cavitat i l’equip de xerpes: Mari, Ainoha, Loreto i el seu gos Mag.
Primer quedem a restaurant l’Esquirol per esmorzar, i després a la recerca de l’avenc de Sabarin, aquest és un dels avencs més bonics de la mola, el nostre grup no havia estat mai aquest avenc i la veritat, ens ha sorprès a més d’un la quantitat de formació i això que no hem fet tot l’avenc, les paraules a la sortida eren, tornarem i seguirem fent fotos per poder gaudir d’aquesta joia dels ports.

Al final dinar de grup al restaurant i dia perfecte amb molt bona companyia.