dilluns, 30 de març del 2015

BARRANCS DE LLEVANTADA.

Aquest any hem tingut la llevantada perfecta, va ploure entre setmana i el dissabte i diumenge força tranquils.

Nosaltres aprofitem i el dissabte i ens proposem baixar els barrancs de Coll Redó i Carboneres, el dia pinta bé, fa força vent però fa sol, aquest cop moltes baixes: feina, malats, lesionats, etc. Som tres Edu, Fèlix i Xusa anirem un pèl carregats però amunt, la pujada és bona però anem prou bé, arribem a la capçalera del salt allí el vent és pitjor i l’aigua del salt la tira amunt, decidim altres opcions o fem carboneres de l'inici, cosa que segons la gent no val la pena o intentem baixar per la canal del costat, decidim per aquesta opció, portem equip d’instal•lar però no fa falta arribem baix al ràpel llarg i comencem el descens, el barranc es troba al punt molt divertit, amb algun pas amb més força però res important.






Diumenge tornem, provem el Clot de l'Hospital i Lloret, aquests són sempre bons amb llevantada, arribem al pàrquing i trobem quatre barranqueros són del grup Tracalet, decidim fer el descens junts, ja que unificar forces sempre va bé, així agilitarem més els ràpels, són bona gent, gaudim dels salts i els ràpels i de bona companyia, esperem tornar a repetir algun dia amb ells, després dinarem a la gasolinera amb cafè i copa, cap de setmana complet.








divendres, 27 de març del 2015

Bc. CANTAVELLA – LLEVANTADA.

Aquest dimecres festiu a Tortosa, aprofitem la llevantada per fer un altre barranc, el de les Gronses o Cantavella.

Com els altres barrancs van encara molt forts aprofitem per fer aquest que desaigua molt ràpid, el trobem al punt, perfecte per gaudir, a destacar la marmita de la capçalera del ràpel de 40 que abans es podia salta i ara es troba plena de pedres.

Aquest cop som: Víctor, Marc i Xusa.





diumenge, 22 de març del 2015

BARRANC DE L’EMBARRONAT + BC DE SERBIS.

Aquest cap de setmana, aprofitem la forta llevantada per intentar fer algun barranc.

El dissabte a la tarda un toc de mòbil i ja som quatre per atacar l’embarronat, aquest sempre es resistia o portava massa aigua o no podíem arribar per culpa de la pista, aquesta vegada estava perfecte i molt divertit les instal•lacions en químics estan perfectes per gaudir per l’aigua.



  



El diumenge creiem que encara porta tot molta aigua, les parets de la muntanya estan fins dalt increïble.

Fem una volta per elegir barranc però com nosaltres som de seca, els trobem tots fora del nostre abast, jejeje decidim que farem un de facilet segons Xusa, el barranc de Serbis a Bot,

El facilet estava guerrer: remolins, passos estrets impracticables, badines en recepcions mogudes, al final escapem per un afluent amb bon sabor de boca.

El dimecres els tortosins com és festa en farem algún més.




dilluns, 16 de març del 2015

PROSPECCIÓ PER LA MOLA

Aquest diumenge com la majoria estem força constipats, decidim anar de prospecció a la recerca d'un forat, que ens va comentar un amic de Xusa.

Aquest cop sóm: Edu, Ivan, Fèlix i Xusa.

De primer anem a esmorcar al nou refugi, molts ja no hauríem sortit d’allí amb el fred que feia al matí, però després de la copa de patxaran agafem forces i pugem a la mola.

El forat creiem que era conegut, ja que per aquella zona ja en tenim localitzats uns quants, els més interessants són: l’avenc del Senglar i l’Esquerda del Llumí, aquests dos sabíem que existien però no teníem coordenades ni fotos més o menys decents, ara si, dos més guardats.



diumenge, 8 de març del 2015

AVENC 600 + COVA DEL RASTRE.

Aquest cop la grip, refredats, carreres i dinarillos han fet que sols tres estesem actius.

La cavitat elegida un clàssic dels Ports l’Avenc 600 amb la seva entrada espectacular, Víctor i Fèlix ja van molt bé, inclús, Fèlix ha volgut baixar equipant i crec que la pròxima repetirà jejeje.

Com hem acabat força d’hora i no volíem fer molt tard, hem anat de visita a la Cova del Rastre, Víctor ha comentat que el seu avi dormia aquesta cova molts cops i ha tingut molta il•lusió de poder-la visitar.

Esperem que el mal d’ull d’alguns… jejeje deixi de tindre efecte i tornem a ser més gent.




dilluns, 2 de març del 2015

BARRANC DE MACLAC.

Ja fa temps que parlàvem que un re-equipament aquest barranc estaria molt bé, aquest cop sols anem a pegar un cop d’ull al material que faria falta.

Comencem el dia esmorcant, si no funcionem malament jejeje, la pujada al barranc és constant però en 45 minuts, uns menys que els altres, estem a la capçalera.

Els primers ràpels són tot naturals, i arribem al rapel de la finestra aquest és el més bonic, decidim que valdria la pena equipar per la finestra però com portem pocs parabolts i poca bateria decidim guardar força per als ràpels més llargs, aquest cop reequipem el rapel de 40 i el de 50 amb plaques amb anella inox i parabolts inox, esperem tindre tot el material i fer l’atac definitiu.

Aquest cop som: Ivan, Félix, Joan i Xusa.