dilluns, 23 de febrer del 2015

DINAR DEL SOCI 2015.

Aquest diumenge vam gaudir del dinar del soci 2015, dia en què aprofitem per fer pinya i transmetre les nostres aficions als familiars i amics.

A les 9 del matí, quedem a la pastisseria dels Germans Marín a l’Aldea, fem un cafè i unes pastetes, sortim en caravana direcció la Cova de la Rabosa al Perelló, som un bon grup i com vam deixar la cavitat instal•lada amb cordes fixes agilitem força el descens, amb poca estona estem al fons, els companys que no coneixien la cavitat estan sorpresos pel bonic i la quantitat de formacions de la cova, la sortida és més rapida i els més menuts amb molta confiança sorprenen com pugen agafats a les cordes.

A les 13.30 hores hem quedat per dinar al restaurant de l’AMBIGU, que estrany quadrem els horaris, som puntuals, som 23 per dinar, contant els més menuts, creiem que per ser el primer cop estarà força bé.

El dia a estat molt divertit i la companyia perfecta, esperem repetir molts cops i poder fer moltes activitats junts i gaudir ensenyat a les nostres famílies els esports que practiquem.

Gràcies i fins la propera sortida.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada